Word nu lid

Onze activiteiten

Als nieuwe vereniging zijn we druk met het opzetten van activiteiten voor onze leden. Zo zullen we ieder kwartaal een ledenbijeenkomst organiseren, met speciale gasten. Tevens zijn we voornemens 1x per jaar een groot netwerkevent te organiseren. 

Verder zullen we gedurende het jaar door nog actief zijn bij de club en in de media. Ook zullen we, in samenwerking met andere partners, activiteiten gaan ondernemen ter bevordering van de inclusiviteit binnen het voetbal. Denk aan voorlichting voor voetbalverenigingen, aansluiten bij de KNVB en Betaald Voetbal Organisaties en al het andere dat noodzakelijk is om dit doel te kunnen bereiken.

In de documentaire “Roze Supporters” kan je ons eerste jaar meemaken. De hoogte- en dieptepunten van ons eerste jaar als LHBTI+-supportersvereniging. Door alles wat we al meegemaakt hebben, zijn we een flink stuk wijzer geworden. Deze kennis willen we graag met zo veel als mogelijk mensen en organisaties delen ter bevordering van de acceptatie en veiligheid van LHBTI+-ers in de voetbalwereld. 

Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden. 

Sfeeracties

in het kader van LHBTI+-acceptatie

Deelname aan events

Zoals bijvoorbeeld de Rotterdam Pride

Borrelen

Met leden van de vereniging